Sven Cooremans

Achtergrond

 

 

Aan de KU Leuven behaalde ik in 1996 een licentie in de wijsbegeerte. In 2010 studeerde ik aan de Vrije Universiteit Brussel (met de grootste onderscheiding) af als klinisch psycholoog. Als doctoraatsstudent heb ik vervolgens enkele jaren onderzoek gedaan. Eén onderzoek werd gepubliceerd in Psychological Assessment, een internationaal gerenommeerd wetenschappelijk tijdschrift.

   

Om me therapeutisch bij te scholen volgde ik een basisopleiding in de experiëntiële- en ontwikkelingsgerichte psychotherapie (Gent), een jaaropleiding counseling en coaching in existentieel welzijn (KU Leuven), een jaaropleiding in de narratieve therapie (bij Johan Van de Putte), een basisopleiding Acceptance and Commitment Therapy alsook de vervolgopleidingen ACT for depression and anxiety disorders en trauma-focused ACT (online bij de Australische ACT-expert Russ Harris). Bij Edel Maex volgde ik een opleiding om met mindfulness aan de slag te kunnen gaan. Sinds 2017 ben ik erkend mindfulnesstrainer.

 

Als erkend psycholoog onderschrijf ik de deontologische code voor psychologen. Mijn erkenningsnummer bij de Psychologencommissie: 701109740

 

 

 

 

                                                                             

 

 

Copyright © 2014. All Rights Reserved.